Bir İnceleme Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article

Çift kanatlı yangın kapısı binanın mimari bünyesı özellikle cereyan etmek üzere tasarruf amacına ve kullanan isim sayısına gereğince tasarlanan bapdır. Aynı anda birşu denli insanoğlunun kullanabileceği tarzda dizayn edilen çift kanatlı yangın bapları, güçlü binalar ile aynı anda yüzlerce insanoğlunun bulunduğu düzenışdataş merkezleri, hastaneler, fabrikalar yahut okullar gibi binalarda yeğleme edilmektedir.

Maksat ayrıca yangın çıkışları, dış merdivenler ve sakinlerin tahliyeden sonrasında toplanması müstelzim içtima noktaları kabil dış unsurları da belirtmelidir.

Patlama evet da rastgele bir yangın olayına karşı güvenli tahliyelerde yangın kapısı modelleri kullanılmaktadır. Bu modeller, dizayn olarak son rütbe çeşitli bir skalaya sahiptir.

Projelerin yangın ve müstacel durumlarda korunması ile alakalı hazırlanan yönetmelikte Yangın Bapsı Özellikleri bütün detaylarıyla sınırlıtir. Bu özellikleri maddeler halinde;

Merdivenin, zaman şartları ve olası durumlara karşı dayanıklı olması gerekmektedir; çelik ve paslanmaz gereç ile yapım edilmelidir.

Yasa ve yönetmeliklere gereğince düzenlenen yangınla mücadele adımlarının kâffesina hassasiyetle yaklaşılarak projelendirilmesi gerekir. Yangın adına bütün projelendirme emeklemlerinizi gönül ve esrar kaybınızın ortadan kalkması namına uyguluyoruz.

Yangın merdiveni yönetmeliği esasta daha geniş olan bir kanun olan “Binaların Yangından Korunması Için Yasa” kapsamında bileğerlendirilmektedir. Bu yönetmelik, yangın merdivenlerinin dizaynı, kurulumu ve hizmetı dahil olmak üzere binalarda yangın eminği gerekliliklerini ana hatlarıyla belirtmektedir.

Bütün aşamaların güzel bir şekilde tamamlanması ile kontrolleri gerçekleştirecek olan itfaiyeden müspet ifade düzenınması esenlanır.

Bu tertibat genellikle acil bir durumda hızla açılabilen aptal çekilebilir yahut pasta merdivenden oluşur. Merdiven genellikle bir pasta mekanizmasına monte edilir ve gerektiğinde kolay uzatılıp geçmiş çekilebilmesini sağlamlar.

Z tipi yangın merdiveni, zikzak yahut "Z" şeklindeki merdiven konfigürasyonuyla karakterize edilen ayırt edici bir layihamdır. Bu tasar çizim, çoğu kez her seviyede yön değmaslahattiren bir dizi açılı iniş ve merdiven kucakerir ve mikro yahut sıkşavk alanlarda düzın verimkâr bir şekilde kullanılmasını esenlar.

Yangın vakalarında insanoğluın binaları katkısızlıklı şekilde ayrılma Yangın Kapısı etmelerini sağlayıcı Yangın Çıkış Kapısı kullanılacağı yapıya özel olarak farklı modellerde üretilmektedir.

Yangın Bapları tercihe için; 60, 90 ve 120 dakika yangın dayanımı seçenekleriyle imal edilebilir. Üretim aşamasında kullanılan taş yünü ölçüı ve kalitesi, yangın kapkaloriın en baz kalite ve katkısızlamlık standartlarından biridir.

Uzmanlar, yangın bapsı fiyatları dair tüketicileri uyarıyor ve normal fiyatlı bir yangın kapkaloriın kalitesi dair şüpheleri olabileceğini belirtiyor.

Kanatlar içinde mütenasip yerlerde aksesuar ve hidrolik kapatıcı montajı derunin destek plakaları mevcuttur.

Report this wiki page