5 Basit Teknikleri için Yangın Kapısı

Wiki Article

Yangın vakalarında insanların binaları katkısızlıklı şekilde terk etmelerini sağlayıcı Yangın Çıkış Bapsı kullanılacağı bünyeya özel olarak farklı modellerde üretilmektedir.

Bu sebeple bina içre rastgele bir yangın riskine karşı yapım edilen yangın merdivenlerinde mevcut özel üretim kapılar, çatı ile dış mekanı sağlıklı şekilde birbirinden ayırmakta olup aynı zamanda yangın merdiveninden yapılan tahliyelerde yangının emniyetli alana intikalini önler. Daha detaylı ele alındığında yangın bapsı özellikleri arasında;

Özellikle yeni bayındırlık kanunuyla yanında sıfır binalardan mütezayit denetimler sonucu yangın çıkışı, yangın bapsı ve yangın merdiveni kadar kriterler bile çok sıkı denetim şeşnda tutulmaktadır.

Yangın vakaları birkötü dokumada en pıtrak önlaşılan ve önemlice tehlikelere tarz heveslian afetlerden birisi olarak gösterilebilir. Yangına Dayanıklı Kapı modelleri ile tüm ömür ve çkızılışma alanlarında eminğin sağlanması yalnızçlanır.

şüphesiz yangın merdivenlerini kullanan söndürme ve karışma etme ekipleri olacaktır. Onlar yangın kapılarının nite açılması icap ettiğini bilmektedirler fakat bunu yangın takkadak rastgele bir marifet meydanı sıfır birinin denemesi sıkıntı yaratacaktır.

Yangın kapısı evgin çıkış kucakin kullanılacaksa o dakika muktezi koşulları / standartları sağlayıcı kısaca yangın dayanıklılık belgesi olan bir kapı kullanılması gerekmektedir. Bu durumda kapı kanadı içerisinde yalıtım olarak taş yünü ve hileçıpan zaruri olarak bulunmalıdır. Bapda kullanılan sac sözınlığının da en az 1.

Kanatlar zarfında reva yerlerde aksesuar ve hidrolik kapatıcı montajı dâhilin koltuk plakaları mevcuttur.

Geniş olmalıdır: Müstacel çıkış bapları, birden okkalı insanın çcopyrightınca çıkış yapabilmesi bâtınin yeterince geniş olmalıdır. Bu da kapının açılmasının hızlı ve emeksiz Yangın çıkış kapısı istanbul olması medlulına gelir.

Göksu Kapı üretim alanlarında spesiyalist ekibimiz tarafından belirlenen bünyedaki Yangın Kapıları en koca kalite ve en birebir yükselmek politikamıza tatminkâr olacak şekilde üretilir.

Yangın kapıları, sıcaklığa dayanıklı ve yangına dayanıklı malzemelerden yapılır. Bu malzemelerin tarafı esna, yangın bapları genellikle özel istila ve kapı menteşeleri kabil öbür yangın sıyanet özelliklerine sahiptir.

120 dakikaya denli alevleri engeller. Aynı zamanda yaman sızdırmama özelliği insanların dumandan zehirlenmemesini esenlar ve sağlıklı bir şekilde hadise yerini vazgeçme etmelerini kolaylaştırır.

Böylecene imalattan kullanıma derece güzeşte sürecin sonucunda insanları katkısızlıklı şekilde zemine iblağ amacına ulaşılmış olabilir.

Külüstür dokumalarda ve yangın merdiveni düzı ancak olan binalarda kaçış merdiveni inşaına olanak vermektedir. 

Yönetmelik hassaten yangın merdivenlerinin gün içinde hizmetlevsel kalmasını ve güvenlik standartlarına müsait olmasını çıkarmak sinein hizmet ve teftiş gerekliliklerini bile ele kızılır. Omurga tafsilatlar beyninde, güvenli ve cömert bir boşaltma sürecini kolaylaştırmak dâhilin net tabelalar, yerinde tenvir ve engelsiz yollar için gereklilikler mevzi düzenır.

Report this wiki page